VALMENNUSEHDOT
1. JÄSENYYS
Kaikkien valmennustoimintaan osallistuvien tulee olla Slice ry:n jäseniä. Jäsenmaksut lähetetään kaikille kevään laskutuksen yhteydessä ja se tulee olla suoritettuna ennen kauden aloitusta tai heti aloittamisen jälkeen.

2. VALMENNUSMAKSUT
Uusi pelaaja voi irtisanoutua ryhmistä sitoutumatta loppukaudeksi kuukauden määräajassa. Sitoutumatta koko kausimaksuun, jonka jälkeen pelaaja sitoutuu harjoitusryhmiin loppukaudeksi. Syksyn valmennustunnit laskutetaan kahdessa erässä ja kevään valmennustunnit laskutetaan kahdessa erässä. Slice ry:llä on oikeus evätä pelaajalta pääsy valmennustunnille, mikäli valmennuslasku(ja) on maksamatta.
Kausimaksu on sama riippumatta, kuinka monta kertaa on osallistunut harjoituksiin. Poissaolo tapaukset pyritään korvaamaan ja niistä pitää ilmoittaa viimeistään 24h ennen valmennuksen alkua. Päteviä syitä kauden keskeyttämiseen: Muutto eri paikkakunnalle, pitkäaikainen sairaus tai -vamma, muu pätevä syy.

3. SAIRAUS JA LOUKKAANTUMISET
Pitkä-aikaisesta sairastumisesta tai loukkaantumisesta on tehtävä ilmoitus heti valmentajalle ja ne käsitellään tapauskohtaisesti.

4. IRTISANOMINEN KESKEN KAUDEN
Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti ja lähettää se sähköpostilla. Irtisanoutumisaika on 4 viikkoa.

5. VAKUUTUSTURVA
​Kaikki valmennustoimintaan osallistuvat juniorit alle 18 vuotiaat ovat vakuutettuja seuran toiminnassa 2.1.2017 alkaen.

6. HARJOITUS POISSAOLOT / KORVAAVAT HARJOITUKSET
Seura ei ole velvollinen korvaamaan väliin jääneitä harjoituksia. Kuitenkin jos pelaaja ilmoittaa poissaolostaan valmentajalle viimeistään vuorokautta ennen poissaoloaan voi valmentaja kutsua pelaajan "korvaavalle" vapaalle paikalle. Ensisijaisesti korvaava harjoitus pyritään järjestämään toisessa saman tasoisessa ryhmässä, joka sovitaan etukäteen valmentajan kanssa tai kauden lopuksi korvaustunneilla.

7. SISAR- / PERHEALENNUS
Sisar- ja perhealennus on 15 %, jos samasta perheestä on valmennuksessa mukana useampi lapsi tai aikuinen. Ensimmäinen pelaaja maksaa täyden maksun ja alennus tulee halvemman pelaajan harjoitusmaksusta.

8. VALOKUVAUS
Mikäli pelaaja ei halua, että hänen valokuviaan saa käyttää Slice ry:n Internet-sivuilla tai julkaisuissa tulee hänen ilmoittaa asiasta Slice ry:n toimistoon [email protected]

MIKKELISSÄ 1.12.2016
SLICE RY HALLITUS